Användningsinstruktioner Keto BodyTone

Instruktioner för Keto BodyTone

Keto BodyTone kapslar har sina egna egenskaper och indikationer för användning. Innan du köper bör du studera noggrant hur viktminskning sker genom ketos. Detta är viktigt för dem som vill uppnå maximal framgång i processen att gå ner i vikt och vill veta hur man använder detta läkemedel.

Hur man använder kapslar

hur man använder Keto BodyTone kapslar

Keto BodyTone kapslar måste användas strikt enligt instruktionerna. Kursen varar 1 månad. Kapslar måste tas två gånger om dagen, en halvtimme före måltiderna. Kapslarna måste tvättas med mycket vatten. De tas bäst före lunch och middag. Under dessa perioder av matintag absorberas kapslarna bäst. I detta fall bör kosten justeras för viktminskning genom ketos.

Näringsämnen Ungefärlig andel i kosten
Fetter 70%
Protein 25%
Kolhydrater fem%

Kapslar för ketos, indikationer för användning

Ketoskapslar är bra för dem som har valt ketos som viktminskningsmodell. När de appliceras aktiverar kapslarna mottagandet av energi från fettcellerna och bränner dem därmed aktivt. Detta säkerställer ökad produktion av ketonkroppar. I sin tur normaliseras kroppens tillstånd, övervikt försvinner och aptiten minskar.

Först och främst är kapslarna avsedda för män och kvinnor som lider av överflödigt kroppsfett. Under konsumtionsprocessen minskar aptiten och konstant apati och trötthet försvinner. Med korrekt användning av läkemedlet kommer övervikt att försvinna och matsmältningsprocesserna i kroppen normaliseras.

Kontraindikationer för användning

Kapslar har inga kontraindikationer för användning. Allt tack vare den naturliga kompositionen. Allt tack vare de lätt smältbara komponenterna som finns i läkemedlets sammansättning, bland dem:

  • Beta-hydroxibutyrat utlöser ketos i kroppen;
  • Komplexet av syror och vitaminer i kapslarna hjälper till vid nedbrytning och assimilering av fetter;
  • Extrakt av växter och örter har en antioxidant effekt och normaliserar matsmältningen.
  • Mikronäringsämnen hjälper till att upprätthålla en hög nivå av kontinuerlig ketos.

Om du är osäker, kontakta läkare. Men bantningskapslar är helt testade och säkra. Det skyddar kroppen från utvecklingen av diabetes, tumörer och hjärt-kärlsjukdomar. Läkemedlet är helt säkert och kan köpas i Sverige.