Bantningsprocedur i salonger - effektiviteten av kosmetiska kroppsformningsprocedurer

Tillsammans med näringskorrigering och sport ger speciella procedurer för att gå ner i vikt i salonger ett lika effektivt resultat. Det finns många av dem - vissa syftar bara till att förbättra hudens tillstånd, medan andra påverkar fettlagret. Alla slag kännetecknas av vissa effekter och fördelar. Läs mer om de mest effektiva procedurerna för att gå ner i vikt från informationen med bilden nedan.

Bantning kosmetiska procedurer

Alla procedurer som främjar viktminskning är uppdelade i kosmetika och hårdvara. De senare är mer effektiva för att uppnå resultat, men de är inte lika säkra, eftersom de har ett större antal kontraindikationer. Av denna anledning väljer många kvinnor bantande skönhetsbehandlingar i salonger. De kännetecknas av en mild och avslappnande effekt. Dessa procedurer inkluderar:

 1. Bad. Hög temperatur ökar blodcirkulationen, vilket påskyndar fettförbränningen.
 2. Cedar phyto fat. Det är en minibastu. Syftar till att ta bort överflödig vätska, minska uppkomsten av celluliter.
 3. Wraps och masker. Dessa procedurer är mycket lika varandra. De är varma eller kalla. Innan själva passet skrubbas kroppen och täcks sedan med professionella produkter, som inkluderar en thalassoaktivator. Inpackningen verkar på celluliter, tar bort giftiga ämnen, ger näring åt huden.
 4. Massage. Den kosmetiska naturen är övervägande manuell. En annan typ är akupunktur, som påverkar kroppens speciella aktiva punkter. Massageprocedurer ger effekten av lymfdränage - förbättrar blodflödet, stramar upp kroppskonturerna och minskar celluliter.

Bantningshårdvaruprocedurer

Genom att välja viktminskning av hårdvara kan man hoppas på ett mer effektivt resultat, men sådana procedurer är dyrare än enkla från kosmetologi. De har alla olika sätt att agera på kroppen. Vissa hjälper till att uppnå resultatet genom elektrisk ström, andra genom kyla. Det finns procedurer baserade på ultraljud eller speciella burkar som skapar ett vakuum. Av de mest effektiva salongsprocedurerna kan följande särskiljas:

 1. Mesoterapi. Det består i införandet av speciella blandningar av biologiskt aktiva ämnen under huden, som påskyndar processerna för fettnedbrytning.
 2. Kryoterapi. Denna session i salongen består i att exponera huden för kyla lokalt (kryoelektrofores) eller generellt (kryosauna).
 3. Ozonterapi. Det är processen att introducera ett preparat från en kraftfull ozonoxidator i fettlagret. Tack vare honom smälter fett i problemområden.
kryoterapi för viktminskning

LPG massage

Denna procedur är indicerad för celluliter, låg hudelasticitet, ödem och lokala fettavlagringar. Det oönskade lagret i problemområdet dras åt med speciella rullar. En vakuumeffekt skapas under dem, på grund av vilken huden knådas. Som ett resultat stimuleras blodcirkulationen, metabolismen i cellerna förbättras. Effekten kommer att märkas även efter en session. Det rekommenderas att slutföra 6 av dem totalt för att konsolidera effekten.

LPJI-massage utförs endast över en speciell kostym, som bärs före sessionen. Den består av en elastisk endermologisk vävnad som säkerställer hygienen för proceduren. Dessutom minskar dräkten smärta när enheten glider över kroppen, förhindrar att huden sträcker sig för mycket. Effekten av fästena kan vara olika - från avslappnande till aggressiva, "brytande" fettceller.

LPG vakuumrullmassage

En annan typ av salongsprocedur för vilken massage med gasolapparat används är lipomassage. Det utförs utan en speciell kostym på öppen hud med hjälp av kosmetika mot celluliter och speciella oljor. Skillnaden mellan proceduren är att den hjälper till att rensa epidermis från kåta fjäll. Utan kostym frigörs dessutom mer svett och talgkörtelextrakt, d. v. s. slagg och gifter frigörs mer aktivt. Här är några fler egenskaper hos lipomassage:

 1. Vakuummassage har en starkare effekt på arbetet i det centrala och perifera nervsystemet. Detta förbättrar metaboliska processer.
 2. Rullmassagemaskinen är utrustad med metalldelar som lätt glider på öppen hud, speciellt olja.
 3. Att applicera anti-cellulitformuleringar direkt på huden hjälper till att återfukta huden ytterligare.
 4. Vid massage utan kostym kan specialisten bättre se problemområden och deras förändringar.

Bantningsmassage

Professionell aktuell massage för viktminskning kallas myostimulering. En speciell sugkopp - elektroder - är fäst vid människokroppen i området för de större musklerna. Mikroströmmar matas genom dem, vilket skapar en belastning, liknande den som är typisk för träning i gymmet. Detta får musklerna att dra ihop sig och därigenom slösa bort kalorier (upp till 2000 per pass) och bränna fett. Myostimulering har en högre kostnad, men det är en av de mest effektiva. För ett bra resultat rekommenderas att gå igenom 10 sessioner. Förbjudet under graviditet, kritiska dagar och tumörer.

Kroppsformningsprogram

Ingen mängd diet eller kroppsinpackningar hjälper dig att bli av med fettcellen. De minskar bara det, men med felaktig näring ökar dess volym igen. Kavitation används för att bryta fettcellens starka membran och ta bort dess innehåll. Funktionsprincipen för ett sådant kroppsformningsprogram liknar fettsugning, när fett avlägsnas i ett specifikt problemområde. På grund av apparatens verkan bildas bubblor i fettcellernas intercellulära utrymme. Sedan spricker de och skapar en chockvåg. Detta förstör fettcellen.

apparatmassage för viktminskning

Avlägsnande av bukfett

Pressoterapi är ett modernt alternativ till massage, eftersom det ersätter 10 av hans sessioner samtidigt. Du kan tappa upp till 2-5 cm åt gången Effekten av denna procedur för magreduktion är baserad på det tryck som en person upplever när han bär en speciell kostym. Luft injiceras i den med pauser från 0, 5 till 2 minuter, vilket leder till ökad blodcirkulation. Intrycket är att du har en korsett på dig. Resultatet kommer att bli eliminering av överflödig vätska och viktminskning. För att konsolidera effekten är det nödvändigt att genomgå en kurs på 14 sessioner med en frekvens på 1 varannan dag.

Bantning SPA-behandlingar

Salonger kan erbjuda andra intressanta och roliga sätt att gå ner i vikt. Dessa är SPA bantning behandlingar. Bland dem sticker sådana områden som inpackningar, bad, peeling och massage ut. De senare är de vanligaste. Massage kan kombineras med kroppsinpackningar, aromaterapi, peeling. Det manuella alternativet ger bra effekt, eftersom trycket känns bättre på detta sätt, och kroppen slappnar av. Av inslagning är de mer behagliga och effektiva:

 1. Choklad. Föryngrar, återfuktar huden, hjälper till att minska utseendet på apelsinskal. Före proceduren i salongen ångas kroppen, skrubbas sedan och täcks sedan med en chokladkomposition.
 2. Tång wrap. Den är inte mindre populär i de flesta salonger. Utspädning av ett speciellt pulver med eteriska oljor förbättrar effekten av proceduren. Kroppen slappnar av och är samtidigt tonad.
choklad bantningsomslag

Priset på bantningsbehandlingar i salonger

När du väljer ett specifikt alternativ från ovanstående är inte det sista kriteriet priset på bantningsprocedurer i salongen. Det bestäms utifrån flera faktorer. Kostnaden beror på specialistens kvalifikationer och typen av förfarande, graden av dess effektivitet, förfarandets komplexitet och de enheter som används.